telf-contactar
15/12/2015
Nova infraestructura TI a l'Ajuntament de Vidreres
Modernització de servidors i securització de la xarxa a l'Ajuntament de Vidreres


L’Ajuntament de Vidreres ha engegat un projecte de modernització de la infraestructura informàtica, en el qual in2in amb la col·laboració d'Informàtica la Selva, ha portat a terme la modernització dels servidors i la securització de la xarxa de l'ajuntament amb la incorporació d'un tallafocs.

Les contínues ampliacions informàtiques, al llarg del temps, han esdevingut un conjunt complex de sistemes i aplicacions difícils de gestionar i mantenir. In2In ha analitzat cada un dels serveis existents i ha presentat un projecte de virtualització d’infraestructura sense realitzar cap inversió important en maquinari, és a dir, aprofitant els equips existents i reorganitzant els serveis i rols de forma més robusta davant de fallades, amb múltiples punts de recuperació en cas de desastre i amb capacitat per futures ampliacions sense haver de fer noves inversions en hardware.

VMware vSphere 6 ha estat la plataforma triada per portar a terme la virtualització de l’equipament físic existent. Ara és disposa del mateix equipament físic dimensionat per afegir futures ampliacions de serveis sense haver de fer noves inversions en hardware. A més, conjuntament a Veeam Backup permetem disposar de múltiples rèpliques de la infraestructura perquè, en cas de desastre, es posin en marxa en un instant per tornar a donar servei immediat als usuaris. Per descomptat es disposa de varis punts de restauració per recuperar o restaurar dades o sistemes virtuals en cas necessari.

SonicWall ha estat la marca del tallafocs triada per protegir les línies de comunicacions de l'ajuntament, aconseguint més seguretat a les comunicacions entre les diferents delegacions de l'ajuntament i proporcionant una monitorització dels principals esdeveniments de seguretat. 

In2In Solucions Tecnològiques ha portat a terme el projecte i, tot i disposar dels mateixos serveis per part dels usuaris, ara treballen en una infraestructura segura, ampliable i robusta.

“Un cop finalitzat el projecte hem estat conscients de la qualitat amb la que estem treballant. Promeses complertes per part d’un grup d’enginyers responsables i dedicats en la seva activitat. Tot l’equip que conformem l’ajuntament de Vidreres estem satisfets i agraïts per la feina feta, des de la seva presentació fins als resultats finals.
Jordi Camps, Alcalde de Vidreres”
Parlem cara a cara
Si tens dubtes et responem directament des de Skype.
Mi estado