telf-contactar
12/02/2016
Nova infraestructura TI a Coopecarn
Nova infraestructura TI a Coopecarn per assumir el seu creixement


L'empresa càrnica Coopecarn ens ha contractat per modernitzar la seva infraestructura informàtica atès el requeriment del seu nou ERP, Microsoft Navision.

Un dels reptes més importants que s'ha assolit és aconseguir mantenir tots els serveis existents a més de suportar el fort nivell de transaccions que esdevindrà amb el nou sistema. És per això que s'ha confiat en la més prestigiosa marca de cabines d'emmagatzemament SAN existents, EMC. En aquest cas s'ha configurat un model de la família VNX equipada amb controladores de fibra òptica. A més, s'ha potenciat la infraestructura de virtualització amb un nou servidor HP Proliant DL360 Gen9 que juntament amb l'existent s'ha actualitzat a l'última versió de l'hypervisor més guardonat del mercat, el VMware vSphere 6.0.

Tot això recolzat amb un fort sistema de còpies de seguretat i un pla de contingència a l'alçada de les seves necessitats gràcies a Veeam Backup & Recovery 8.1. Finalment s'ha migrat totes les màquines virtuals a l'última versió de sistema operatiu Windows (Microsoft Windows 2012 R2).

El projecte s'ha portat a terme sense afectar el treball diari de tots els usuaris de l'empresa.

El projecte ha estat un èxit gràcies a l'eficiència, responsabilitat i dedicació de tot l'equip in2in. Agraïts confiem en continuar millorant gràcies a un soci tecnològic que sap el que es fa.
Xavier Cañigueral 
Parlem cara a cara
Si tens dubtes et responem directament des de Skype.
Mi estado