telf-contactar
01/06/2016
Esmorzar Tecnològic in2in - EMC - Veeam
in2in, EMC i Veeam organitzen un esmorzar tecnològic amb les millors solucions d'emmagatzematge, hiperconvergència i backup


El passat dimecres 25 de maig, in2in va organitzar un esmorzar tecnològic a l’hotel AC Palau de BellaVista a Girona, on els assistents convidats, van poder presenciar les ponències per part d’EMC, líder mundial en solucions d’emmagatzematge i Veeam, líder mundial en solucions de còpia i rèplica en entorns virtualitzats.


Es va fer un repàs de diverses solucions orientades a petita i mitjana empresa, que permeten protegir amb la màxima garantia, el valor més preuat de les empreses, la informació. 

Es va fer un recull de bones pràctiques per tractar les dades en producció a la SAN i com assegurar-les indefinidament amb una bona estratègia de còpia de seguretat.

Per part d’EMC es va presentar com a novetat la família de cabines de disc “all flash”, les EMC Unity i els sistemes hiperconvergents VCE VxRail. Per part de Veeam es va presentar l’última versió del prestigiós software Veeam Backup and Replication 9.

Durant l’esmorzar, es va poder practicar una mica de “networking” i “brainstorming” entre assistents, fabricants i in2in. 

Des d’in2in qualifiquem amb molt bona nota la jornada i esperem poder repetir-la ben aviat.

Moltes gràcies per la vostra assistència!

IMG 0113 1

IMG 0122 1

IMG 0131 1

IMG 0135 1

IMG 0145 1

IMG 0161 1
Parlem cara a cara
Si tens dubtes et responem directament des de Skype.
Mi estado