telf-contactar
12/07/2016
5è Aniversari in2in Solucions Tecnològiques
És increïble com de ràpid passa el temps quan gaudeixes amb el que estàs fent.


Aquest mes de juliol fa 5 anys que in2in va començar l'activitat. Sembla que era ahir que estàvem immersos amb tots els preparatius i paperassa per constituir l'empresa, que de seguida hi hauria clients, els quals els estem infinitament agraïts, que ens confiarien els seus projectes tecnològics i així faríem les primeres passes com empresa.

Al poc temps vam poder instal·lar-nos al primer local comercial, ampliar una mica l'equip humà, anar fent projectes, canviar un parell de cops més de local i sense adonar-nos, arribar a aquest cinquè aniversari.

Amb la perspectiva d'aquests cinc anys, puc dir que les coses han sortit prou bé, i això ha estat possible gràcies a la confiança que ens heu entregat. La continuïtat d'aquest projecte no és possible sense vosaltres, per això avui volem felicitar a tots els que en algun moment d'aquests cinc anys ens heu acompanyat en el camí. Moltes felicitats!

I el més important, és que després d'aquests anys d'experiència i creixement professional, l'equip està més motivat que mai per continuar fent projectes tecnològics d'alt nivell, oferir solucions personalitzades i tenir el plaer de continuar treballant amb tots vosaltres.

Moltes gràcies.

Jordi RouraHome 2
Parlem cara a cara
Si tens dubtes et responem directament des de Skype.
Mi estado